Alles over veiligheid bij G4S Safety Solutions

Bij G4S Safety Solutions kun je terecht voor alles dat met veiligheid te maken heeft. Met name als bedrijf kun je baat hebben bij G4S Safety Solutions. Ze bieden diensten, adviezen, trainingen en producten. Allemaal hebben deze met veiligheid te maken. Denk bijvoorbeeld aan trainingen of cursussen voor BHV of VCA. En producten zoals adembescherming, valbeveiliging en gasdetectie. Diensten en adviezen richten zich op verschillende aspecten van veiligheid. Bijvoorbeeld een veilige werkvloer, maar ook veiligheid als het op brand aan komt.

Diensten en adviezen

De diensten kunnen in verschillende manieren tot uiting komen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om experts van G4S Safety Solutions in te zetten als versterking of toezicht op de werkvloer of bouwplaats. Maar experts van G4S Safety Solutions kunnen ook ingezet worden voor aspecten die minder hands-on zijn, zoals risicoanalyses en veiligheidsplannen. Of de inrichting van je veiligheidscultuur. Ook daar zijn experts voor in te schakelen. Je leest er meer over op de website van G4S Safety Solutions.

Meer dan alleen advies

Het bedrijf kan jou of jouw bedrijf of team van adviezen voorzien als het gaat om veiligheid. Dit kan verschillende vormen aannemen. We noemden al analyses en plannen omtrent veiligheid en risico’s. Maar ook evacuatieplannen en noodplannen kunnen bijvoorbeeld van belang zijn. Ook het analyseren op systematische manier van onveilige situaties hoort bij de adviezen van G4S. Verder kan G4S helpen met tests uitvoeren om de veiligheidssituatie te bepalen van dat moment of VCA-dossiers opzetten. Voor producten, adviezen en diensten wat betreft veiligheid moet je dus bij G4S Safety Solutions zijn. Je leest er alles over op de website.