Dames hoeden

Het leuke van dameshoeden is dat je ze in veel verschillende situaties kunt dragen. Zo kun je als modebewuste vrouw ervoor kiezen om een dameshoed aan te schaffen in bijvoorbeeld de vorm van een vissershoedje, ideaal voor wanneer jij naar een festival wilt gaan. Ben je meer op zoek naar een hoed die lekker licht is en ideaal is geschikt voor de warmere zomerdagen? Kies dan bijvoorbeeld voor een rieten of een stro hoed waarmee jij zeker weten een geslaagde zomer dag gaat hebben. Dameshoeden kun jij het beste aanschaffen bij hatland omdat je hier de keus hebt uit een groot aanbod. Zo kun je kiezen uit veel verschillende modellen en maten.

Jouw maat vinden

Om de perfecte maat te vinden voor jouw nieuwe dames hoed kun je gebruik maken van verschillende trucjes. Zo is het mogelijk om zelf thuis door middel van een meetlint de afmetingen van jouw hoofd omtrek op te meten. Op basis van deze afmetingen kun jij door het aanbod van hoeden gaan en kijken welke het beste bij jou past. Heb je bijvoorbeeld een omtrek van 54 tot 55 cm, dan is de kans groot dat een maatje small van een hoed het beste voor jou is. Doordat Hatland ook grotere maten heeft zijn er ook hoeden te vinden voor mensen die een net wat grotere hoofd hebben.

Stof

Voor het uitkiezen van jouw perfecte hoed tussen de vele keus aan dameshoeden, is het belangrijk om voor een juiste stof te kiezen. Zo heeft hatland een grote collectie aan verschillende stoffen en materialen. Kies bijvoorbeeld ervoor om in de wat koudere seizoenen een warme hoed aan te schaffen. Veel mensen kiezen in de winter bijvoorbeeld voor een wollen hoofd om hun hoofd lekker warm te houden. Ben jij op zoek naar een hoed die water afstotend is, dan kun je deze natuurlijk ook bij de dameshoeden vinden bij hatland. Kies in dat laatste geval voor een vilten hoed.