Kom boksen in Den Bosch

Boksen

Ben je bekend met Trainstation073, dan weet je dat je hier diverse soorten vechtsporten kan leren. Mijn voorkeur gaat uit naar boksen in Den Bosch. Hier heb ik geleerd om mijn lichaam goed te gebruiken., Niet voor niets is deze sport goed voor een uitstekende vetverbranding. Tevens leer je jouw lichaam op diverse manieren te gebruiken. Deze sport is voor veel mensen een uitstekend uitlaad punt. Vooral voor mensen met veel opgekropte eb\energie kan ik deze manier van sporten aanraden.

Het leuke aan dit sportcentrum is dat er als het ware verschillende stations te bezoeken zijn.

  • Fun station
  • Power station
  • Boxing station
Boksen in Den Bosch

Neem deel aan boksen in Den Bosch

Het eerste station, de fun, maakt sporten echt aantrekkelijk. Hier heb je de keuze uit diverse balspelen en wat erg leuk is dat hier alles mag en niets moet. Bij de power afdeling kan je diverse krachtsporten beoefenen. Dit gaat onder begeleiding van een personal trainer.

Als laatste heb je de boxing station, zelf geef ik hier de voorkeur aan. Vooral omdat ik altijd al een fanatieke vechtsporter heb willen zijn. Het is hier mogelijk om in een groep te gaan trainen, maar ook een persoonlijke training is hier te verkrijgen.

Sporten

Lidmaatschap

Je wilt graag komen trainen in deze sportschool, schrijf je dan in. Een lidmaatschap kan je al afsluiten voor een vast bedrag per maand. Je hebt hier de keuze om één keer in de week te komen trainen, of onbeperkt. De keuze is helemaal aan jouzelf. Zodra je hier een keuze hebt gemaakt kan je via de app jezelf inschrijven voor de trainingen. Hou er wel rekening mee wanneer je een datum en tijd reserveert, je hier ook gebruik van maakt. Kom je ook trainen, vraag dan een gratis proefles aan.