Ruimte als je alleen ligt

matras 100 x 210

Als je in bed ligt wil je lekker comfortabel liggen en niet het gevoel hebben als je draait dat je uit bed valt, of nog erger dat je voeten buiten het bed steken omdat het je matras te kort is. Met een matras van 100 x 210 heb je hier zeker geen last van, in de breedte en de lengte heb je voldoende ruimte om in iedere houding te liggen die je wilt. Een goede nachtrust heeft iedereen nodig, perfecthomeshop.eu vindt dat dit ook voor iedereen betaalbaar moet zijn al heb je een klein budget.

Goed comfort en ondersteuning

Het matras 100 x 210 geeft je exact de ondersteuning die je nodig hebt, alle matrassen zijn geschikt voor personen van 50 tot 150 kilogram. Door de goede luchtcirculatie van de matrassen blijven ze altijd op de goede temperatuur, in de zomer lekker koel en de winter lekker warm. De hoes om het matras heen is met de hand gemaakt, is te wassen in de wasmachine zodat je matras altijd lekker fris is.

matras 100 x 210

Voordelige prijzen

Bekijk je het matras 100 x 210 in de webshop dan denk je vast wat een lage prijs, omdat er niet wordt gewerkt met dure merken, dure reclame en promotie kunnen de prijzen laag worden gehouden. Perfecthomeshop.eu is van mening dat voor iedereen een goede nachtrust betaalbaar moet zijn, of je nu veel of weinig geld hebt. Ook de andere artikelen in de webshop zijn stuk voor stuk zeer aantrekkelijk geprijsd. Kijk snel rond en laat je verrassen in de shop.